skip to Main Content

Så er det nu!

Bukkejagt

Så er det i morgen at det gælder… Den danske bukkejagt starter og jeg ved at de sommerfugle jeg allerede har i maven er præcis de samme som tusindvis af jer deler med mig, lige netop nu! Jeg skal op om bare 7 timer og alligevel ved jeg at jeg ikke behøver gå tidligt i seng, for jeg vil alligevel ikke kunne sove! Hvor er det fantastisk at selvom det absolut ikke er min første bukkepremiere, så kan jeg stadig være lige så nervøs og spændt som jeg var for ca. 20 år siden, da det vitterligt var min første bukkejagt!

Aftenen skal gå med at pakke de forbløffende mange ting som jeg jo skal bruge i morgen tidlig og så skal jeg også gøre op med mig selv om jeg virkelig nænner at skyde den buk som jeg nu har set timevis af film med… For et par uger siden satte jeg et par kameraer (udlånt af Jagt-jakt) op på et nyt revir og der hvor jeg skal jage i morgen går der faktisk en udmærket buk… Dog føler jeg nu at jeg jo nærmest kender ham, men nu må vi se hvad der sker i morgen tidlig når computeren bliver skiftet ud med virkeligheden og jeg sidder med riflen i hånden… (Se bukken HER!)

Én af de stumper som jeg aldrig går på jagt uden og som næsten altid er det første som jeg pakker, er den gamle “pully” som min far har lavet til mig. Det er egentlig et simpelt lille “værktøj” kun bestående af noget paracord og så en håndskåret og håndslebet pind. Størrelsen passer perfekt i lommen og den lange snor gør det nemt at trække nyskudte dyr igennem terrænnet.

The pully

Jeg har nu lokket min far til at lave en lille stak limited edition “pullyer” som du kan købe lige HER!

http://kamman-pedersen.dk/produkt/haandlavede-pully-bukkejagt/

De er håndlavet, nummereret og de er lavet af hassel og med kvalitets paracord.

Nu skal jeg forsøge at få pakket alt mit grej og gerne uden at Maddie og Mille opdager det, for de vil ikke kunne forstå at de ikke skal med i morgen tidlig!

Knæk & Bræk til jer alle i morgen, jeg glæder mig til at høre om jeres oplevelser og se alle jeres billeder!

Du kan se “Pullyen” i brug og varme lidt op til i morgen ved at se denne lille film:

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top