skip to Main Content

VINDEREN ER FUNDET!

Christopher Bønding_Easy-Resize.com

Så er afstemningen slut og vinderen af en skulder montering er fundet!

Vinderen blev Christopher Bønding med ialt 410 stemmer!

Stort tillykke til Christopher det var en velfortjent sejr, selvom jeg syntes alle finalisterne havde fortjent at vinde..:)

Jeg sender en trøstepræmie til de fire andre, men nu kan Christopher glæde sig til at få foreviget sin buk, som endda blev nedlagt med langbue, med en smuk skulder montering udført af Trophy Art!

I får lige Christophers historie én gang til:

Hej Jacob.

Jeg vil gerne deltage i konkurrencen om en skuldermontering.

Premieren 2018 viste sig at blive enestående for mit vedkommende. 

Jeg havde valgt, at ville bruge den 16 maj, med langbuen, på mit lille jagtområde lige udenfor Silkeborg. De første fem timer skete der intet, men så kom bukken ellers i rask tempo gennem skoven og gik ind i “min” lille lysning. Han gik rundt i et kvarter, på mindre end 20 meter, men viste sig ikke fra sin “gode” side. Han smed sig derefter i en busk kun 16 meter væk, og da jeg allerede stod klar på kanten af stigen, måtte jeg blive stående sådan, til han rejste sig igen, for ikke at blive busted.

Sådan stod jeg i lige knap to timer, hvorefter han rejste sig, og der opstår hurtigt en god chance på 13 meter. Jeg trækker buen og skyder en pil gennem hjertet på ham, som sender ham på sin sidste 20 meters spurt gennem skoven.

Første buk med buen og første premiere buk.”

Endnu engang tusind tak til alle tilmeldingerne, det har været en fornøjelse at se jeres fine bukke og læse alle jeres gode historier!

Knæk & Bræk!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top