skip to Main Content

Pakket og klar- Til rypejagt!

DSC00468
4 hunde som skal hygge sig i det store baggagerum i ca. 12 timer!

Bilen er pakket og foran os venter der nu ca. 1.000 km. til et sted, højt mod nord, i Sverige ved navn Funesdalen!

Her skal Thorsten og jeg forsøge os med rypejagt for vores 3 hønsehunde og min gamle springer, Mille! Det er første gang at min Ruhår, Maddie skal på rigtig jagt og drømmen er naturligvis klar: Et godt søg som afsluttes med en stram og god stand for rype! Hvis fuglene holder, Maddie forholder sig i ro under opfløj, jeg kan ramme og Maddie kan slutte det hele af med en vellykket apportering, så bliver det ikke bedre! Det har været en drøm for mig i mange år, at opleve vaskeægte rypejagt for stående hunde og jeg kan huske min far fortælle historier om rypejagt fra da jeg var en lille dreng!

Nu har vi en ca. 12 timers lang køretur foran os hvor vi kan snakke om terrænet, vejret, planerne, teorierne osv. osv.!

Sommerfuglene er begyndt i min mave og vi kan også mærke på hundene at de ved noget spændende er under opsejling! Heldigvis tilringer vi den lange tur i en spritny, udlånt Mercedes SUV så mon ikke kilometerne vil flyve afsted under os?!

Der er nok ikke Wifi i det høje nord, men bare rolig, om en uge kommer vi retur og så får i hele historien og får svar på om der var ryper, om Maddie kunne holde standen, om gamle Mille kunne klare det hårde terræn og naturligvis, om jeg kunne ramme de hurtige fugle…

Knæk & Bræk!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top