skip to Main Content

Vil du med mig på elgjagt?

P1000345 copy

Vil du med mig på jagt?

Der er simple regler for denne konkurrence…

– Konkurrencen er slut

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet og konkurrencen, accepterer du samtidig, at du bliver tilmeldt Buhls Jagtrejsers nyhedbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.

Den 1.11.15 trækker jeg lod blandt alle modtagere af nyhedsbrevet! Jer som allerede er skrevet op, behøver ikke tilmelde Jer igen, det er den totale liste af modtagere som der bliver trukket lod iblandt!

Lidt info om jagten:

Turen er planlagt til midten af oktober næste år, altså 2016. Vi skal tilbringe 4-5 dage i de store Estiske skove på jagt efter en stor elg! Jagten foregår som pürsch og vi vil jage med individuelle guider. Det er Buhlsjagtrejser som arrangerer denne tur og vores rutinerede guide vil være Hannes Rei som har jaget i Estland hele sit liv. Hvis du, ligesom jeg, længe har drømt om at jage en europæisk elg, så er det bare at skrive dig op til nyhedsbrevet og så krydse fingre..:)

Vinderen får gratis jagt, gratis ophold, gratis flyrejse og en gratis elgtyr op til 5 kg trofævægt! Der vil også være mulighed for at jage rådyr, vildsvin, ulv og los! Dette vil være for egen regning og dette koordinere vi når vi nærmer os turen!

Den totale værdi af præmien er ca. 16.000 kr.!

Derudover skal vi hygge os, spise god mad og fortælle nogle røverhistorier og jeg glæder mig allerede!

Du kan læse mere om jagten i Estland og destinationen HER!

Har du nogen spørgsmål om konkurrencen eller jagten så skriv til mig: jacob@kamman.dk

Knæk & Bræk!

This Post Has 2 Comments
 1. Jeg har gennem de seneste år haft nogle spændende jagtoplevelsen sammen med min ældste søn og nogle spændende kammerater,i Polen, Tyskland Danmark, og har fået blod på tanden til at komme ud og opleve noget andre steder i verden, i øjeblikket arbejder vi med mulighederne for bjørnejagt, jagt på NewZeeland, stor kronhjort og drømmen om en elg.
  I år havde jeg en rigtig god oplevelse i Kronhjorte brunstende i Polen hvor min søn kaldte hjorte ind fra lange afstande til så tæt på os, at vi kunne høre deres vejrtrækningen før brølet og mærke i benene, at de skrabede/stampede i jorden i mosen vi var i, en oplevelse som er god for blodcirkulationen, da det virkelig lægger pres hjerterytmen, når spændingen topper.

  1. Hej Ivan.
   Det lyder spændende! Nogen af mine bedste oplevelser har været sammen med min far, så bare kom afsted!
   Knæk & Bræk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top