skip to Main Content

Vildsvingejagt i Polen – drivjagt på Glowacz

1931258_44916304396_7974_nDenne lille film er fra et revir i Polen, Glowacz.
Jeg rejste med Buhlsjagtrejser og desværre havde polakkerne store vanskelligheder med at finde svinene. Vi så masser af spor og der var da også masser af dyr i skoven men de kom aldrig rigtig ud til skud og hele området var hårdt ramt af kraftig forøget vandstand!

Turen var alligevel en stor succes og jeg elsker drivjagt. Når hundene halser og man kan høre dyrene løbe i skoven, tændes alle sanser!

Jeg forsøger, så vidt muligt at komme på drivjagt hvert år og denne jagtform sætter virkelig gang i min  puls!

 

This Post Has 2 Comments
  1. Fed blog Jacob enkelt men rigtig flot sat op, jeg sad og læste og så stod der pludselig vil ikke jage zebra, og mente at have set dig skyde en… Og så beskriver du historien andetsteds, kan forestille mig og kunne se hvordan du havde det… Men det var stærke og flotte billeder både af dig og hingsten.. Fortsæt endelig med denne side. Venligst Mads

    1. Hej Mads.
      Tak for det. Den hingst glemmer jeg aldrig på godt og ondt! Jeg er lidt i et dilemma for jeg ville egentlig gerne have en halsmonteret zebra hængende men jeg kommer nok ikke til selv at skyde den..:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top