skip to Main Content

Vil du med mig på jagt i Namibia?

1930163_17757879396_8149_n

Så er det endnu engang konkurrence tid!

Denne gang er der en selektions-jagtrejse til Namibia på højkant!

Reglerne for deltagelsen er som altid simple, du skal blot skrive dig op til mit nyhedsbrev nedenfor, så trækker jeg lod blandt alle modtagerne d. 5.8.16.

[jetpack_subscription_form title=”” subscribe_text=”Tilmeld dig mit nyhedsbrev her – bemærk du er først tilmeldt når du har bekræftet via den email som du modtager.” subscribe_button=”TILMELD”]

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet og konkurrencen, accepterer du samtidig, at du bliver tilmeldt Buhls Jagtrejsers nyhedbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.

 

Præmien er en selektionsjagt i Namibia arrangeret af Buhls jagtrejser. Rejsen skal foregå d. 20.-28.11.17.

Med i præmien indgår der følgende selektionsdyr: 1 sort gnu, 1 hartebeest, 1 vortesvin og 1 sjakal.

Derudover er flybilletterne også inkluderet! Præmien har en total værdi af ca. 18.000 kr.!

Vi skal jage hos en af Buhls jagtrejsers gamle samarbejdspartnere, nemlig Heiko Bindings og jagten vil foregå på hans 3. generations familiefarm, “Kataneno”.

Jagt i Namibia

Jagt i Namibia

Konceptet selektionsjagt, er en enestående mulighed for at deltage i den vildtforvaltning som er strengt nødvendigt på afrikanske jagtrevirer. Det er vigtigt at understrege at selektionsjagt IKKE er trofæjagt som man kender det fra klassiske safarier, men jagten er jo  lige så spændende. Der er rig mulighed for at hjembringe de nedlagte dyrs trofæer, for en beskeden ekstra betaling. Trofæerne er typisk hundyr eller handyr med skæve eller knækket horn, så der kan sagtens være tale om sjove eller specielle trofæer.

Jagt i Namibia
Et typisk selektionsdyr. Her en Hartebeest ko med skæve horn!
Jagt i Namibia
En ældre Oryx med knækket horn!

Når de fire selektions dyr er nedlagt, kan der sagtens jages efter yderligere selektions dyr til en billig trofæafgift eller man kan kaste sig over regulære trofæbærende dyr til den almindelige trofæafgift!

Jagt i Namibia
Sorte gnuer!

Til denne tur har vi planlagt en lidt særlig rejseplan, hvor vi også får lidt tid til sightseeing og endda et besøg hos en konservator. Planen for rejsen ser således ud:

Mandag den 20. november kl. 14:30 afrejse fra København Lufthavn.

Tirsdag den 21. november kl. 07:30 ankomst til Windhoek.

Sightseeing i Windhoek , hvor du blandt andet kan opleve den gamle bydel i Windhoek, samt andre spændende steder i byen, f. eks. et stort garveri, hvor det vil være muligt at købe skind og diverse skinprodukter.

Transport til Jagtfarm Kataneno.

Velkomst og orientering om den kommende jagt. Indskydning af rifler…

Kort rundtur i, – og præsentation af jagtområdet, samt en langsom start på jagten…

Onsdag den 22. november til Søndag den 26. november 5 dages jagt på Kataneno Hunting Farm, hvor du får chancen for at få en meget spændende oplevelse, hvor du kan være med til at pleje vildtbestanden i Namibia. Som udgangspunkt vil det normalt kun være tilladt at skyde selektionsvildt.

Mandag den 27. november Transport til Windhoek – denne sidste dag er reserveret til sightseeing undervejs,- du vil blandt andet kunne se og opleve en stor konservator forretning.

Transport til lufthavnen

Kl. 21:30 afrejse fra Windhoek

Tirsdag d. 28. november kl. 10:00 ankomst til København.

Lodtrækningen blandt alle nyhedsbrevs-modtagerne vil foregå d. 5.8.16 og alle jer som allerede modtager mit nyhedsbrev, behøver ikke at skrive jer op igen, lodtrækningen bliver mellem ALLE der er skrevet op!

Jeg glæder mig allerede til at jage under den afrikanske sol og til at drikke sundownere rundt om bålstedet med den heldige vinder!

Hvis du vil læse mere om denne jagtrejse så læs mere HER!

Knæk & Bræk!

Jagt i Namibia

 

This Post Has 27 Comments
   1. Jeg var på Kataneno i september 2014, fem måneder efter jeg havde fået mit jagttegn til buen. Det var faktisk min allerførste jagttur til udlandet. Fik skudt en flot Oryx med buen efter bare to timers jagt på den første dag. Kunne næsten ikke røre jorden af bar stolthed bagefter 🙂

 1. Det ku’ være skønt! Godt nok er jeg ved at planlægge næste tur til Sydafrika i 2017 – meeeeeen Afrika kan man da ikke få nok af?

  1. Hej Vibeke.
   Man kan ALDRIG få for meget af Afrika! Og en gratis jagtrejse ødelægger vel heller ikke budgettet for en Sydafrika tur? 😉

 2. Det må da være en fordel, hvis man aldrig har været på jagt i Afrika?

  Det ser ud til at blive en kanon tur..
  Knæk og bræk til den heldige.

  1. Hej Poul Arne.
   Lodtrækningen er jo helt tilfældig, men jeg håber da at vinderen bliver en “Afrika-jomfru”! 😉

 3. Jeg har skudt flugtskydning, sammen med Ole Buhl, han var en god skytte.
  Så oprettede,han Buhl Jagtblæsere, så koncentrerede han sig om, og se hvad det er blevet til idag, sammen med jer er det blevet en god forretning
  Jeg har nogle minder,men vil gerne,have nogle flere….

 4. hej Jacob

  jeg er i forvejen med på dine eventyr, gælder konkurrencen også dem der har være tilmeldt din mail før

  Alex Hocke

 5. Det kunne være fedt at komme til Afrika igen og så afrejse på min fødselsdag krydser fingre 😊

 6. Jeg krydser fingre for eventuelt at komme på min første jagt i udlandet. Knæk og Bræk og god sommer.

 7. Som nyjæger med riffeljagt som det foretrukne, så vilde en rejse som denne være en uforglemmelig oplevelse. Jeg krydser alt hvad der krydses kan. Knæk & bræk!

 8. Hej Jacob

  Som ganske ny jæger (ikke i alder men af bestået jagtprøve) ville det være en fantastisk oplevelse at komme med til Afrika 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top