skip to Main Content

Så kom kassen!

IMG_7902_Fotor

Mit Ibextrofæ er kommet hjem! Siden den eventyrlige tur tilbage i oktober, har jeg glædet mig til at få trofæet hjem!

Da jeg gik igennem min gode ven Christians stuer, for at komme til billiard rummet, hvor kassen stod, kunne jeg mærke mit hjerte banke hurtigere i mit bryst! Christian var også med i de Kirgisiske bjerge og på de få meter vi gik igennem stuerne, gennemlevede jeg strabadserne vi sammen havde gennemført!

Kassen så bulet og medtaget ud og selvom papkassen selvfølgelig havde taget den lange tur inde i en trækasse, var jeg lidt bekymret for indholdets tilstand. Alt var dog fint pakket sammen og der var ingen skade sket!

Marlene Jürgensen fra Labrador Cargo havde sørget for hjemtransporten og på trods af at de kirgisiske guider var længe om at få rengjort trofæerne, så gik alt uden problemer. Alle horn og kranier så fine og rene ud og der var ingen “gede-lugt” som jeg ellers havde været bekymret for.

Ibextrofæ
En kasse som er mærket af den lange rejse!
Ibex trofæ
Alt var pakket pænt ind og markeret tydeligt med navn!

Nu skal skindet, kraniet og hornene afleveres til konservator Jacob Strunge hos Trophy Art. Det hele skal ende som en skuldermontering, men jeg har endnu ikke besluttet mig for formen. Den kan jo enten kigge lige frem eller mere eller mindre til én af siderne… MEN, jeg har også leget lidt med en model hvor den måske skal kigge lidt nedad eller lidt skråt til siden. Det er alt sammen noget jeg skal have snakket med Jacob om og der vil komme masser af updates, her på bloggen om hvordan arbejdet skrider frem!

Ibex trofæ
Det håndgribelige bevis på en helt utrolig jagttur!

Turen, Ibex’en og trofæet betyder helt enormt meget for mig og selvom dette kranie, horn og pels på ingen måde er et “stort” trofæ, eller noget helt unikt trofæ, så er det resultatet af min største jægerdrøm! Jeg glæder mig til at den kommer retur fra konservatoren og jeg glæder mig endnu mere til at få monteringen op at hænge, så jeg kan se på den hver dag og tænke tilbage på de fantastiske oplevelser højt oppe i de stejle Kirgisiske bjerge!

Hvis du endnu ikke har set filmen fra denne tur, så har du chancen her:

Lidt om udstyret jeg havde med i bjergene:

 

Knæk & Bræk!

Ibex trofæ

 

This Post Has 8 Comments
 1. skønt at se det er iorden, og selvfølig skal den kikke lidt nedaf, som jeg husker filmen står den jo højt, så det ville være en flot afslutning , på filmen at den bliver til stillbillede i fremtiden.. endnu en gang tillykke med den.

 2. Total blæret ven , den med den kigger ned , et godt spot , havde tænkt min skulle se lige ud

  Min makker vil ha sin stående med forbene på klippe stadig skulder monteret

  Hmmmm kunne være man skulle overveje klippen og Ibex’en kigger ned

  1. Tak Alex.
   Der er så mange muligheder…:) Dog har mit skind ikke forben på, så jeg er begrænset til kun skuldermontering!

 3. Man skal jo kigge nedad for at se på en, der er mindre end een selv – sååå – det gi’r jo ligesom sig selv 🙂
  Pjat, nok engang stort tillykke med trofæet, og tak for en pragtfuld film (som jeg da lige tror skal rekapituleres) – dejligt fri for, mere eller mindre, skjulte reklameindslag.
  Kom bare med flere af den slags, det næste bliver vel elgjagt i et gammelt østland 🙂 🙂

  1. HA HA!
   Det passer sgu meget godt med hvordan jeg følte mig i den geds baghave!
   Bare rolig, der kommer flere film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top