skip to Main Content

Store riffeldag hos Aktiv fritid i køge

Rifler

Jeg ved godt hvad jeg skal på lørdag! Jeg skal til “Store riffeldag” hos Aktiv Fritid i Køge.

Det hele starter på lørdag d. 13.2.16 kl. 10-15 og der kommer repræsentanter fra bla. Zeiss, Browning, Blaser, Tikka og Sako. Der er grundlag for seriøse og hyggelige snakke med andre medjægere, men især med eksperterne som kan fortælle alt om rifler og tilbehør.

Det er jo altid hyggeligt og interessant at møde fagfolk, især i hyggelige omgivelser, som ved hvad de taler om. Men baggrunden for denne dag er både alvorlig og lidt nedslående… Sandheden er nemlig, at hvis du drømmer om en ny bukkeriffel eller en opgradering af din gamle riffel, som skal afprøves til bukkepremieren, så skal du handle NU! Ventetiden på riffeltilladelser fra ACØ er igen blevet uacceptabel lang og lige nu lyder den på ca. 6-14 uger! Hvis du endda har tanker om at skulle rejse med din nye riffel til f.eks. den Polske premiere, så skal riflen jo også i det Europæiske våbenpas og så er ventetiden endnu længere!

Aktiv Fritid
Michael Seidenfaden og Jesper Ladegaard Nielsen fra Aktiv Fritid, vil med dette arrangement gerne sætte fokus på lige netop denne udfordring, så hvis du går og tænker på at købe ny riffel, så kom ned i butikken og bliv inspireret… Jeg selv, står ikke og mangler en ny riffel, men jeg har jo en drøm om en ældre Kipplauf, så mon ikke jeg liiiige kigger ned i butikken. Om ikke for andet, så for at få en sludder og kigge på flotte rifler…:)
Ses vi?

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top