skip to Main Content

Slagtilbud og hyggestemning

IMG_5984I dag, var første dag af Aktiv Fritids store, årlige outdoor messe i Køge. Jeg skyndte mig alt hvad jeg kunne hjem fra arbejde og nåede lige forbi ved lukketid. Lige som der plejer at være, var der masser af besøgende og masser, virkelig masser af gode tilbud på alt fra tøj, våben, fiskegrej, optik, fritidsbeklædning og fodbeklædning.

Messen startede i morges og fortsætter i morgen, lørdag fra 9-15.

IMG_5976
Tøj i lange baner!

Michael Seidenfaden fortalte mig at ud af de to skarpe køtilbud på henholdsvis 5 Browning Maraler til 12.999 kr. og 2 Strasser’er til 12.000 kr. & 15.000 kr. var der i dag, fredag, kun 1 Maral tilbage og 1 Strasser! Hvis man drømmer om en ny rettrækkerriffel, er det med at stå tidligt op i morgen!

Ud over ovenstående yderst tiltrækkende køtilbud var tøjudsalget både dominerende og eftertragtet. Fra  indgangen til selve butikken og gennem begge de store og hyggelige “baggårde” var der tøjstativer i lange baner. Jeg så, blandt meget andet til ekstra gode priser, super lækre Goretex jakker og bukser med helt op til 80 % i rabat! Uheldigvis, mangler jeg jo egentlig ikke rigtig noget, men det var virkelig svært ikke lige at blive fristet til at købe en ekstra vest eller jakke med hjem…

IMG_5986
Zeiss kikkerter på stribe.

Når jeg nu ikke lige skulle have nyt til garderoben, brugte jeg lidt ekstra tid på at kigge lidt på den nyeste sigtekikkert fra Zeiss, nemlig V8 modellen. DEN, kunne jeg tilgengæld godt tænke mig lige nu og her, omend den ikke  var til salg med 80 % i rabat…:) Zeiss sigtekikkerter er helt klart min favorit kikkert og opsparingen til en ny V8’er er hermed begyndt!

IMG_5993
Støvle bazaren.

Ud over det sædvanlige, velkendte stab fra Aktiv Fritid, vrimlede det i dag med repræsentanter fra følgende: Zeiss, Beretta, Jagt, vildt & våben, Diana jagtrejser, Køge-Herfølge jagtforening, Seeland, Siemens, Tikka, Sako og Ilse Jacobsen. Jeg er vild med denne slags arrangementer hvor man kan få lov til at tale lidt med dem, som rent faktisk er eksperter i lige netop deres produkt og man har tid til at snakke lidt mere dybdegående om alle aspekterne!

IMG_5987
Nina Storgaard, fra Siemens er ved at lave afstøbninger af en kundes øre, til hans nye Siemens SecureEar høreværn

Solen skinnede og der gik en livlig snak mellem ansatte og alle de besøgende. Der var en hyggelig “fyraftens” stemning og hist og pist kunne jeg også skimte en fadøl eller to. Jeg slap derfra uden at købe noget, men der er jo også åbent i morgen, så mon ikke jeg kommer til at kigge forbi igen..:)

IMG_5995
Kasse, efter kasse med billigt fiskegrej!

I morgen ser programmet således ud:

Kl. 9 åbning.

Kl. 10 Jagthornblæserne fra Greve jagtforening

Kl. 13 Jagthundeopvisning

Kl. 9-13 Fiskeri for børnene

Kl. 9-14 Luftgeværskydning

Kl. 9-15 Laserskydning

Tag familien med (der er også masser af tøj til fruen!) og nyd en dag i venskabeligt selskab og gør så et vaskeægte, gammeldags kup på noget uundværligt jagtgrej!

Måske vi mødes over en billig jagtjakke?

Se mere her: http://www.aktivfritid.dk/

IMG_5990
Jagthunde, var der også masser af!
This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top