skip to Main Content

Skal du med til Rumænien?

I slutningen af september skal jeg med MOS jagtrejser, min gode ven Martin og min trofaste fotograf til de Rumænske bjerge!

Vi skal bo i en teltlejr dybt inde i de mytiske Karpaterbjerge og vi skal jage kronhjort, gemse og muligvis store keilere.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Karpaterbjergene og lige siden jeg var der for første gang, for et par år siden, har jeg drømt om at komme afsted igen!

At jage i de oldgamle skove hvor man faktisk kan møde en kronhjort som aldrig har set et menneske før, så skaber det en helt særlig oplevelse. I disse bjerge er der langt flere bjørne, ulve, hjorte og gemser end der er mennesker og jeg tror aldrig jeg har følt mig mere på ”rigtig jagt” end jeg gjorde netop her.

Planen er at vi skal bo i en midlertidig teltlejr og så ellers jage stort set hele dagen. I teltlejren er der en dansk kok, som vil lave god mad over bål, som nydes under aftenhimlen. Det er en kombitur, men med hovedfokus på kronhjorten da den nærmest kun jages under brunsten. Når hjorten forhåbentlig er nedlagt, så gælder det gemserne og de store keilere!

Vi har desværre fået to afbud til denne tur, så der er plads til to jægere mere.

Datoer: 19.9.-26.9.21 (Man kan også køre med Mikkel fra MOS jagtrejser, så er der afgang d. 18.9.21.)

Pris: 15.350 kr. inkl. 6,5 jagtdage, transport under jagten, 7 dages ophold med fuldforplejning tilberedt af dansk kok i lejren (telt og kogegrej medbringer MOS Jagtrejser). (eksklusiv afskydning af kronhjort og gemse.)

Hvis du har lyst til at høre mere, så skriv til mig: jacob@kamman.dk

Du kan læse lidt mere om rejsen her: https://www.mos-jagtrejser.dk/jagtrejser/kombitur-rumaenien-telttur

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top