skip to Main Content

Første film fra Estland-Pürchen!

img_9787_fotor

Så er den første film fra Estland færdig!

Jeg håber i vil se med, dette er filmen om min allerførste nedlagte elgtyr! Der kommer endnu en film som handler om drivjagten, den kan du se her på bloggen senere på måneden!

Hele historien kan du læse HER!

Se filmen her:

This Post Has 9 Comments
 1. Du Jacob, er ikke kun jæger, men også historiefortæller – dette er historiefortælling på højeste plan. Det er kameramand, musik, klipning og …..ja, det hele. Alt med udgangspunkt i en følsom jæger, der fremragende vis formår at fortælle.

  Tak.

  Mvh
  Allan

  1. Tusind tak Allan!
   Det var fine ord, jeg takker ydmygt og lover at jeg vil blive ved med at fortælle og gøre mig umage..:)
   Knæk & Bræk!

 2. Hej Jacob. Stort tillykke med din første elgtyr. Hvilken kaliber og hvilken kugle, skød du den med? Var der gennemskud? Bortset fra det, så en kanon film og fortælling, tak for det.

  Mvh
  Fini

  1. Hej Fini.
   TAK! Det var kaliber .270’er med Winchesters nye Extreme point. Der var IKKE gennemskud! Det første skud var en smule dybt, men de andre sad bedre!

 3. Hej Jacob… Super film fra Estland.. Så i nogen vildsvine på jeres tur? Havde selv fornøjelsen og være i Estland et par uger efter jer men vi havde ingen vildsvin på vores terræn på grund af grise syge..
  Christian

  1. Hej Christian.
   Tak! Vi så enkelte og der blev skudt et svin, men generelt var der meget få! De lokale fortalte nedslået at svinepesten allerede havde slået over halvdelen af landets svin ihjel! Vi var helt nord på og det vil sige at sygdommen nok er i hele landet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top