skip to Main Content

Zeiss Victory RF 10x56T*RF

10624984_10152332157619397_1814779754459985534_nDenne håndkikkert er muligvis mit bedste køb! Den er simpelthen så lækker at kigge igennem og sammen med både afstandsmålingen og kuglebaneinformation, er den nærmest blevet uundværlig for mig når jeg er på riffeljagt. Jeg bruger den også på tryk/drivjagt, for når jeg så er kommet på post, så kan jeg lige måle afstanden til et par punkter i naturen således at jeg har en fornemmelse af hvor langt væk dyrene er når de kommer. Derved får jeg mere tid til at sigte og finde det rigtige dyr fremfor at også skulle overveje afstand!

Kikkerten er lidt til den tunge side (1,4 Kg.) men det er ikke så slemt i praktisk brug og især ikke når jeg bærer den i en krydssele således at vægten er spredt ud på begge skuldre og kikkerten hænger rimelig fast midt på brystet.

Zeiss laver jo nogle lækre kikkerter men det der virkelig skiller dem ud fra de andre gode produkter er i min mening, deres geniale Lotutec coating som gør at al vand, kondens eller dug perler af glasset og giver ingen forstyrrelse når man kikker  igennem kikkerten. Jeg har testet både sigtekikkerter og håndkikkerter i silende regn og faktisk hjælper det også på støv og grus og det virker bare! Det er i min optik (hø hø!) alle de ekstra penge værd at vælge et produkt som virker under alle forhold! Det skal ikke være udstyrets skyld at vores jagt mislykkes…

Jeg tror at med denne kikkert, har jeg købt min sidste håndkikkert!

This Post Has 2 Comments
  1. Hej Jacob,

    Har du evt. En anmeldelse på trapperne af en krydssele eller sværger du til en bestemt?

    Mvh kenneth

    1. Hej Kenneth.
      Jeg har brugt den krydssele fra Zeiss og den er jeg faktisk glad for. Den er jo med elastikker og derfor skal man relativt ofte stramme de små spænder, så kikkerten ikke hænger og “slasker”… Jeg har i udlandet brugt en lille taske som havde “faste” remme og det virkede faktisk bedre! Udfordringen er at kikkerten i sig selv er temmelig stor, så de fleste tasker er simpelthen for små…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top