skip to Main Content

VINDEREN ER…

konkurrence

Jeg har nu trukket vinderen af en spændende reguleringsjagt i Namibia! For at sikre at lodtrækningen gik til på fair vis, besluttede jeg endnu engang at lade mine to hunde, Mille & Maddie stå for udvælgelsen af vinderen!

Det betød at alle som havde tilmeldt sig nyhedsbrevet og konkurrencen, blev skrevet op i et Excel ark med fortløbende nummerering! Der var i alt 1197 deltagerer!

*UPDATE*

Jeg må simpelthen erkende at jeg har lavet en kæmpe brøler!!! Tak til til Jesper Toft, for at gøre mig opmærksom på at jeg ved en fejl kom til at udelukke numrene fra 200-999!! Dette beklager jeg naturligvis meget og efter at have talt med Buhls jagtrejser, er vi selvfølgelig blevet enige om at vi trækker endnu en vinder i morgen! Den matematiske student er simpelthen dumpet…:)

*

Derefter markerede jeg 2 forskellige dummyer med tal fra 0-1 og 2 tennisbolde fra 0-1. Dummyerne blev udlagt og Maddie apporterede så den første dummy, som så skulle repræsentere det første ciffer på listen… Dernæst hentede Mille en af de to udlagte tennisbolde og dette skulle så repræsentere det næste ciffer. Derefter hentede de begge to hver én tennisbold ud af 10 udlagte, som skulle udgøre de sidste to cifre. På denne måde blev der udtrukket et helt tilfældigt nummer som så blev matchet med Excel arket…

Hvordan det gik og hvem der vandt, kan du se her:

*Jeg ved godt at jeg siger det forkert i introen, men heldigvis forløb det hele korrekt!*

Hvis nogen gerne vil med på turen, så kan i læse en beskrivelse af programmet længere nede i teksten.

Buhls jagtrejser har lavet et godt program og en god pris på denne rejse, så hvis du gerne vil med på denne spændende jagttur til Namibia, så send en mail til mig på: jacob@kamman.dk så fremsender jeg et tilbud på denne gruppetur! Vi kan sagtens være 7-8 jægere, så der er grundlag for en rigtig god og hyggelig jagttur!

Knæk & Bræk!

Program og detaljer om rejsen:

Mandag den 20. november kl. 14:30 afrejse fra København Lufthavn.

Tirsdag den 21. november kl. 07:30 ankomst til Windhoek.

Sightseeing i Windhoek , hvor du blandt andet kan opleve den gamle bydel i Windhoek, samt andre spændende steder i byen, f. eks. et stort garveri, hvor det vil være muligt at købe skind og diverse skinprodukter.

Transport til Jagtfarm Kataneno.

Velkomst og orientering om den kommende jagt. Indskydning af rifler…

Kort rundtur i, – og præsentation af jagtområdet, samt en langsom start på jagten…

Onsdag den 22. november til Søndag den 26. november 5 dages jagt på Kataneno Hunting Farm, hvor du får chancen for at få en meget spændende oplevelse, hvor du kan være med til at pleje vildtbestanden i Namibia. Som udgangspunkt vil det normalt kun være tilladt at skyde selektionsvildt.

Mandag den 27. november Transport til Windhoek – denne sidste dag er reserveret til sightseeing undervejs,- du vil blandt andet kunne se og opleve en stor konservator forretning.

Transport til lufthavnen

Kl. 21:30 afrejse fra Windhoek

Tirsdag d. 28. november kl. 10:00 ankomst til København.

PRIS inklusiv afskydning af 1 sort gnu, 1 hartebeest, 1 vortesvin og 1 sjakal.

5 dages Selektionsjagt arrangement med rejseleder ………………………………………………….. DKK 9.800,-

Flybillet med København/Frankfurt/Windhoek t/r cirka ……………………………………………… DKK 7.500,-

(med forbehold indtil flybilletten kan bookes/reserveres…)

Administrationsgebyr vedr. skatteministeriets (*)

”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)” ………………………………………. DKK 475,-

I alt ……………………………………………………………………………………………………………………….. DKK 17.775,-

Jagt i Namibia
Det er en hel særlig fornemmelse at se solen gå ned over savannen i Afrika, efter en lang jagtdag…
This Post Has One Comment
  1. Stort tillykke til vinderen af konkurrencen, jeg er sikker på at det bliver en stor oplevelse, har selv været i Sydafrika og det glemmer jeg aldrig.

    mvh. John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top