skip to Main Content

Øl er godt!

IMG_4607Ørbæk bryggeri på fyn, har skabt en ny øl i samarbejde med Jægernes naturfond. Den hedder Hunters choice og er med bryggeriets egne ord en “nøddebrun strong ale med fokus på maltfylden, blanceret med en mild humle. En ren og enkel øl, med en relativt neutralt smag, som derfor også kan nydes i sig selv.”

Jeg er ikke nogen udpræget øl-connaisseur, men jeg ved da når noget smager godt og det gør denne øl!
smagen er frisk af en stærk øl (7 %) at være og farven er simpelthen fantastisk. Jeg er vild med dybden af smag i Ale fremfor almindelige pilsnere og denne “jægerøl” bliver helt klart min favorit ved forårets og sommerens stunder ved grillen!

Derudover støtter man jo Jægernes naturfond ved at købe og nyde denne Ale, så det er jo dobbelt godt.
Naturfonden, gør et kæmpe arbejde for Danmarks natur- og dyreliv og er en organisation som bestemt har brug for al den støtte vi som jægere kan give den. Nu er det jo blot blevet endnu nemmere at støtte, når man bare skal indtage velsmagende øl..:)
Øllen kan købes i Kvickly og Brugsen og hvis den ikke lige skulle stå i din lokale butik, så skal man blot tale med personalet, så vil de helt sikkert bestille et par kasser hjem.
Jeg benyttede den forleden til at lave en øl marinade til en vildsvineryg som jeg derefter grillede. Man kunne ane den lidt syrlige smag fra Alen og resultatet blev forrygende!
Du kan læse mere om fonden og øllen her: http://www.jaegernes-naturfond.dk/ol-og-mad
SKÅL!

IMG_4608

This Post Has 2 Comments
    1. Hej Arne.
      Det kan du garanteret godt, men du skal nok bestille dem hos bryggeriet..;)
      Knæk & Bræk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top