skip to Main Content

Messemåneden

Screen Shot 2015-03-17 at 22.13.51Her i jagtens lavsæson foregår der heldigvis en masse spændende arrangementer som kan få os jagthungrende, natur-narkomaner til at dulme vores abstinenser en lille smule.
Rundt om i hele landet er jagtfeldtskydningerne ved at starte op, så nu skal riflen luftes i det spæde forår. Det er også nu der kan trænes på marken med vores hunde. Selvom sæsonen for de kære firbenet lige er sluttet, så er det altid godt at træne videre med dem. De elsker jo at arbejde og det er nu at de små fejl eller overspring som er dukket frem i løbet af sidste års jagter skal rettes af!

Dagene bliver længere og lysere og temperaturen er på vej i vejret, så man ikke fryser alt for meget på flugtskydebanerne. Haglbøsse sæsonen starter før jeg ved af det og træningen skal holdes ved lige, hele året!
Alt i alt er der jo masser af skønne aktiviteter at kaste sig over, men i næste måned står den i jagtmessernes tegn! I april, løber der hele to store jagtmesser af stablen og begge foregår i Nordsjælland.

Jagtmesse-pressefoto-indgang
Den første er ”Jagt, Vildt & Våbens” jagtmesse og den foregår fra d. 10.-12.4.15 i Frederiksborg centeret.
Her vil der være masser af repræsentanter fra jagt verdenen indenfor jagtrejser, grej, våben, hunde, knive osv. osv. Der er anlagt en udendørs skydebane og der vil være hundeopvisning, trofæopmåling og div. Foredrag. Jeg vil selv, til denne messe, stå på Buhls jagtrejsers stand. Kom endelig forbi til en sludder og måske endda et godt tilbud på en rejse…:)

Prisen er 90 kr. for voksne og børn under 12 år er gratis.
Sidst ”JV&V” afholdt messe var i 2013 og der, var der mere end 7.000 besøgende, så der er høje forventninger og standpladserne har da også været udsolgt længe! Læs mere her: http://www.jagt-vildt-og-vaaben-jagtmessen.dk/

Screen Shot 2015-03-16 at 21.24.36
Månedens anden messe er en ny en af slagsen kaldet ”Jagtfestivalen”. Den foregår i Farum Arena i perioden 17.-19.4.15. Denne nye messe er en stort anlagt affære med masser af udstillere, auktioner, opvisninger, konkurrencer og så to store frokostarrangementer lørdag og søndag.
Arrangørerne forventer en massiv interesse og har endda arrangeret busser som kører fra hele landet og til Farum, med over 100 stoppesteder spredt ud over kongeriget! Så er der også plads til mere end én øl under frokosten..;)
Prisen for denne messe er 145 kr. men så har man også adgang til alle tre dage og gratis adgang til Jagt & Skovbrugs museet i Hørsholm! Børn under 15 år er gratis.
Læs mere her: http://www.jagtfestivalen.dk/

Så ud over at vi skal træne med vores hunde og vi skal træne os selv, så skal der nu også være tid til at more os! Disse messer af jo proppet med skønt nyt grej, fristende rejser, lækker mad og så er det jo hér vi rigtig kan mødes med hinanden, nu hvor det ikke sker efter en god såt eller over det hyggelige frokostbord.
Jeg glæder mig i hvert fald til at snuse rundt mellem alle standene og se alle de glade og forventningsfulde jægere som alle, forhåbentligt, har et stort smil på læberne…
Ses vi?

This Post Has 4 Comments
    1. Det lyder godt..:) Det er det helt rigtige sted til at blive inspireret og måske lave en god handel! Er det både hagl og riffeljagt du vil dyrke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top