skip to Main Content

Kirgisistan filmen

Ibex

Så er den her! Det har bogstavelig talt kostet blod, sved og tårer at få lavet denne film!

Da jeg lige var kommet hjem fra min drømmerejse, sagde jeg tit at det havde været den vildeste tur, et rigtigt eventyr, men jeg ville aldrig gøre det igen! Det var hårdt og det var til tider også farligt… Men nu hvor der er gået nogle måneder siden hjemkomsten er jeg helt klar på nye bjergeventyr!

Jeg håber virkelig at i vil følge med på en tur som jeg aldrig vil glemme… Nederst er der også en lille film om det udstyr jeg havde med.

Knæk & Bræk!

 

This Post Has 20 Comments
 1. Hejsa, en helt vildt medrivende film i der har skruet sammen, først vil jeg sige, man skal ikke skamme sig over at være lykkelig, jeg havde også grædt snot, hvis det var mig der havde været gennem det forløb, så skal det have frit løb når man når målet. Derfor vil jeg kun ønske jer alle et kæmpe tillykke med jeres meget medrivende film, håber der bliver mere. I kan alle være stolte, godt gået.

 2. Hej Jacob.
  Sindssyg stærk, rørende og fejende flot film. Stort tillykke med dit drømmetrofæ; det har du vist rigtig ærligt fortjent.
  Jeg nyder og følge din blog; altid velskrevet og saglig.
  Hvis du skal på Jagt og Outdoor messe i Odense, så kig evt. forbi Dansk Ruhår Klub’s stand om søndagen til en hunde-og sneppesnak.
  Mvh. Kristoffer Frandsen

 3. Hej Jacob

  Jeg har lige set din fine film, og for dælan hvor er den flot. Det er den bedste jagtfilm, jeg endnu har set. Det er så flot beskrevet, med musik, panoramabilleder, fotoklip og ikke mindst den din emotionelle afslutning, hvor du forenes med dyret. Det er på en og samme tid bizart og rørende. Du har netop skudt et dyr, og slukket dets lys, men på samme tid fuld af respekt, og samtidig er du meget rørt, og er ikke bange for at vise det.

  5 stjerner og en bajer når du kommer til Tønder 🙂

 4. Hej Jacob,

  Den ubetinget bedste jagtfilm jeg til dato har set.

  Det er befriende at du fokuserer på alt det, der er udenom selve skudsituationen – ikke mindst din ærgelse over at skyde forbi, og din følelser da det endeligt lykkes for dig at finde geden. Det er netop det, der er mange der ikke forstår omkring jagt, og det som så mange af os andre har svært ved at forklare.

  Hold den stil min ven – det er unikt!

 5. Julie og jeg var virkelig berørt af dramaet. Meget fængende og fra vore egen oplevelser i bjerge kan vi ret godt føle med dig i strabadserne. Fantastiske billeder.

 6. Helt vildt fantastisk film. Sikke en jagtoplevelse.
  Jeg har nogle ganske få mål her i livet som skal indfries inden det bliver for sent og denne film har helt sikkert inspireret mig til et nyt mål – tak 😉

 7. Fantastisk jagt og ufatteligt smuk natur. Det er jagt når det er bedst og smukt kommenteret fra dig Jacob

 8. Kære Jacob Kamman.

  Stort tillykke med drømmetrofæet, jeg forstår din glæde og lykke..

  Stor ros til både dig og til David Kristensson for helt fantastiske billeder/scener. Fimen er utrolig godt skildret med dine anstrengelser og tanker, som man lever sig fuldstændig ind i.
  Jeg har ikke tidligere set en jagtfilm, hvor jeg fik et lille sug i maven og blev en smule berørt over den gode afslutning.
  Jeg vil hellere se én film af denne kaliber, end ti film fra Hunters Video.

  Knæk og bræk fremover……

 9. WAOW… er helt mundlam… sikke en smuk film! Og hold nu.. en kæmpe oplevelse for livet! KÆMPE tillykke med drømmetrofæet!

  1. Hej Mathias.
   Tusind tak! Du kan tro, at det var en oplevelse for livet og en lille del af mig selv blev efterladt på toppen af de Kirgisiske bjerge… Bjergjagt er noget af det mest fantastiske jagt der findes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top