skip to Main Content

Ericsberg slot-Et jægerparadis!

DSC00398Denne weekend er jeg blevet inviteret til Ericsberg Slot, i Sverige, for at jage en temmelig blandet vildtpakke: Kronkalv, vildsvin, buk, ræv og grævling! Hele aftenen og natten har jeg sammen med skytteeleven, Mikael Pettersson, sneget mig rundt i modne hvedemarker, ind mellem tætte pileplantager og igennem tætte skovstykker!

Vi har set en flot 14 ender ung hjort, forsigtigt gå og små-brøle, adskillige rudler kronvildt og dåvildt, en flot fuldskuffel dåhjort, vildsvin i massevis og det er lykkes at nedlæge en kronkalv og et ungt vildsvin! Vi er blevet knurret af, af en stor sur so fra et par meters afstand, vi har kravlet på alle fire, vi har ledt efter den store kalv i kornet og vi har nydt stilheden, månen og alle stjernerne!

Om 2 timer skal jeg hente min fotograf, David Kristensson på stationen og så tager vi direkte videre ud på dette enorme og helt fantastiske terræn! Vi skal forsøge at fælde en god buk og hvis heldet tilsmiler mig, så kan det være at jeg endelig får en chance til en grævling!

I skal nok få hele den lange historie, plus en video, om jagten fra dette fantastiske jagtrevir…

Sov godt!

kronkalv
Den store kronkalv som blev væk i den modne hvedemark!
This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top