skip to Main Content

“The Ericsberg Grand slam” sidste film

Jagt på Ericsberg slot

Så er sidste del af filmen fra min hektiske og helt vilde weekend på Ericsberg slot færdig!

Det var første gang jeg oplevede at pürsche rundt i måneskinnet på jagt efter 5 forskellige arter! Hjortene brølede, vildtet var talrigt og rammerne på smukke Ericsberg Slot gjorde det hele til én af de mest fantastiske oplevelser jeg nogensinde har haft! Selvom jagtsæsonen raser lige nu, så glæder jeg mig allerede til sommeren hvor jeg forhåbentligt skal opleve denne helt specielle jagtform igen, lige ovre på den anden side af øresund!

Håber i vil se med her:

Læs historien fra Ericsberg slot HER og HER!

Se første del her:

This Post Has 2 Comments
 1. ser ud til at have været en fantastisk jagtoplevelse. sådan én, jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve selv. hver for sig ser det bestemt ud til at have været god jagt, men det må give et ekstra kick sådan at kunne fortsætte med flere dyrearter. hvad er dit forhold til Ericsberg og hvordan kom det hele i stand?

  1. Hej Christian.
   Det VAR en fantastisk oplevelse! Jeg blev inviteret derop for at lave lidt film om netop den slags jagt om natten, da det jo er noget helt unikt som man kan opleve i Sverige.
   Hvis du er interesseret, så giv skytten et kald, der kan sammensættes alle mulige jagtoplevelser efter dine ønsker…
   Knæk & Bræk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top