skip to Main Content

Nyt hundegrej

dogparacord

Nyt grej er altid lækkert og vi jægere kan dårligt have for meget godt grej!

Jeg har modtaget noget nyt grej, til test, fra www.dogparacord.dk

Jeg har længe været på udkig efter nogle gode retrieverliner til mine hunde. Dem som jeg har kunnet finde, har enten været for lange eller også var kvaliteten ikke god nok! Jeg har vel brugt ca. 10-15 forskellige typer og nogle gik op i syningerne, nogle flossede i selve tovværket og andre blev simpelthen slidt i stykker!

dogparacord

Derfor var min begejstring stor da jeg faldt over netop Dogparacord! Her bliver alle produkterne håndlavet af den originale nylon-paracord som lover stor brudstyrke og minimale slitage og slid mærker. Paracord har været brugt til meget andet end faldskærme lige fra smykker, knive og nu altså også hundesnore og halsbånd.

Hos Dogparacord bliver alle produkterne lavet på bestilling og farver og model bestemmes altså i samspil mellem firmaet og hundeejeren. Man kan selv sammensætte mønstre og modeller og der kan også i flettes reflekser og dekorationer.

dogparacord
To halsbånd i modellen “Halv-kvæl”. En lille til Mille og en større til Maddie.

Jeg bestilte to retrieverliner i min foretrukne længde (100 cm), to halsbånd til Mille og Maddie og et stort bredt halsbånd til Maddie. Mille har ikke halsbånd på når vi er på jagt men Maddie har og nu her til den forestående sneppetur, skal hun jo også have den gamle sneppeklokke på.

dogparacord
Et stort solidt halsbånd til når Maddie skal finde snepper!

Både liner og halsbånd virker solidt flettet og ringe og klips ser også robuste ud. Retrieverlinerne har en lille smule “flex” i sig, men ideen er jo også at hundene skal gå pænt og ikke trække..:)

Nu skal Dogparacord stå igennem en hård prøve, 3 dages jagt i Vestjylland i hårdt terræn! Hvis liner og halsbånd kan klare denne tur, så kan de klare hvad som helst!

Læs og se mere på hjemmesiden hvor man også kan bestille, efter en grundig snak med ejeren af firmaet.

www.dogparacord.dk

dogparacord

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top