skip to Main Content

Give away!

Give away

Så er det gavetid!

Den danske jagtsæson er ved at være færdig og for at gøre de kommende kedelige måneder lidt sjovere, har jeg fået en masse fede gaver fra nogle af mine sponsorer! Dem vil jeg forære væk til én heldig modtager af mit nyhedsbrev!
Hvis du ikke allerede er skrevet op til at modtage nyhedsbrevet, så kan du tilmelde dig her:

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Hvis du allerede ER modtager af nyhedsbrevet, deltager du automatisk i lodtrækningen!

Nedenfor kan du læse lidt mere om hvad der er i denne fede gavepakke:

Zeiss:

Give away

Fra den danske Zeiss afdeling har jeg fået en super lækker polo T-shirt og så min absolut yndlingskasket! En kasket er jo “bare” en kasket, men alle som har prøvet en virkelig god kasket, ved at det jo ikke er sandt! Denne sidder bare godt på hovedet og skyggen er den perfekte form og størrelse!

WileyX:

Give away

Jeg mener at WileyX laver verdens bedste skydebriller! Denne model som er med i præmien hedder “Rogue” og brillen kommer med tre forskellige glas. Brillen er godkendt til skydebanen og opholder disses sikkerhedskrav!

Blaser:

Give awayBlaser har sendt en fed T-shirt, en af deres allerbedste kasketter, et gummiarmbånd, en våbenolie og deres supersmarte rejse-rensesæt! Røret med rejse-rensesættet indeholder alt hvad man skal bruge på en jagt eller jagtrejse og fylder ikke meget!

Garmin:

Give awayGarmin er et velkendt brand på jagtmarkedet, især hvis man har jagthund! I denne præmiepakke er der tilgengæld nogle fede ting, til os som skal bruge lavsæsonen på at træne til nye eventyr! Udover den ornage jagt-hue er der en drikkedunk, en trænings T-shirt og en taske til at bære alle ens dimser i!

Stoney Creek:

Give awayStoney Creek er et af mine yndlings mærker, når det kommer til jagtbeklædning og grej! I præmien er der en smart lille kikkerttaske, som kan side fastspændt på brystet og så en 27 L rygsæk. Begge tasker er vandtætte og rygsækken er forberedt til at indeholde en  Camel bag.

Hvis du vil vinde hele denne stak af fede produkter, så bare meld dig til nyhedsbrevet, så trækker jeg en vinder d. 1.3.18!

Knæk & Bræk!

 

 

This Post Has 21 Comments
  1. Fede præmier. Krydser fingrer 👍. Altid godt læsestof i dine beretninger. Bliv endelig ved med det!!!!

  2. Sikke nogle lækre ting, vi kan være heldige at vinde, medens vi forbereder os på bukkejagten og det dejlige forår 🙏🏼🎁😊

    1. Hej Susanne.
      Ja ik’? Jeg glæder mig allerede til bukejagt i den lysegrønne skov, med alle de pippende fugle…:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top