Outdoor messe i Køge

IMG_7657_Fotor

Jeg bor jo i Køge og dermed er der et par datoer som står helt fastlagt i kalenderen… Én af disse er Aktiv Fritids halvårlige Outdoor messe!

Messen åbnede i dag kl. 9 og køen var massiv i morges, da den ene indehaver Jesper L. Nielsen åbnede ballet, med en vaskeægte nedtælling… Glade kunder strømmede ind og hele dagen var der tryk på de fyldte haller rundt om butikken. Her kunne man finde et par vaskeægte røverkøb på især tøj og rundt omkring i de mange boder kunne man møde forskellige brands, jagtmagasiner og interesse organisationer bla.: Zeiss, Normark, Guntex, Seeland, Danmarks Jægerforbund, JAGT, Vildt & Våben, Mit Jagtblad, Køge- Herfølge jagtforening, Sivantos høreværn og Birgitte fra Trofæværkstedet!

IMG_7671_FotorIMG_7633_FotorIMG_7627_FotorIMG_7650_Fotor

Solen skinnede og det var helt tydeligt at mange havde forlænget gårsdagens helligdag med en enkelt fridag i dag. Der blev handlet, diskuteret jagt og drukket øl alle steder og mens børnene fiskede i Køge Å fik hustruerne lov til at kigge på modetøj inde i butikken.

Der blev skudt med laser og luftgevær mens de dygtige hunde lavede apporteringsøvelser sammen med deres ejere i  åen!

IMG_7681_Fotor

Ivrige og dygtige jagthunde viste vandapportering…

IMG_7688_Fotor

… Imens Jesper forklarede hvad de forskellige øvelser gik ud på.

IMG_7661_Fotor

Jeg er ret vild med disse små “Mini messer” da der ud over de gode handler og den hyggelige stemning også er repræsentanter for mange af de store brands til stede. Derved kan man ofte få tid til en lidt dybere snak om alt lige fra: våbenskabe, optikker, høreværn og haglvåben til lyddæmpere…

IMG_7700_Fotor

Det er hårdt at vente på at far er færdige med at snakke optik…

Hvis du ikke nåede forbi festen i Køge i dag, så bare rolig, det hele fortsætter i morgen fra kl. 9-15!

Knæk & Bræk!

Vil du se billeder og se historien fra sidste års messe, så KLIK HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *